1/6
1/6

ZOMERSTAGE BÜTGENBACH

Wörriken, Bütgenbach

Jeugd (10-18 jaar)

1 augustus 2021 - 6 augustus 2021

De ideale voorbereiding op het

nieuwe volleybalseizoen!

Zin in een week vol spel, fun & super veel volleybal? Dan is deze zomerstage iets voor jou! Niks is zo fijn om samen met je volleybalvrienden in slaap te vallen na een dagje vol trainingen en geweldige animatie. Ons trainerscorps staat klaar om samen met de groep het beste uit zichzelf te halen. Kom je dus alleen of met teamgenoten, iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week beleven!

IN HET KORT

ACCOMODATIE

Worriken Bütgenbach

Vol pension - restaurant Marco Polo.

ETEN

Volleybaltrainingen o.l.v. toptrainers.

VOLLEYBAL

Goede balans tussen begeleiding en vrijheid met een begeleiding van toptrainers en animatoren.

TEAM

Nevensportactiviteiten zoals kayak, SUP, boogschieten en een super animatieteam.

ANIMATIE

PRIJS

€392 (all-in)

ZOMERSTAGE

Elke donderdagnamiddag ontwaken er zich heel wat spelende kinderen in de Sporthal te Bazel (Kruibeke). Ze lopen, springen, gooien, vangen, klauteren en roepen. We ondersteunen de kinderen door middel van beweging, de gezondheid en menselijke ontplooiing van het kind te bevorderen en hun voor te bereiden op een eventuele doorstroming naar een sportspecifieke opleiding en misschien wel naar de volleybalsport.

Het ervaren trainersteam staat deze 4-daagse voor je klaar om jou naar het beste niveau te krijgen & je de tijd van je leven te bezorgen. Training geven, koken, deelnemen aan de toffe activiteiten... Ons uitgebalanceerde team doet overal aan mee. Met al je vragen en opmerkingen kan je natuurlijk ook altijd bij hen terecht!

We bieden een goed gevuld programma aan vol volleybal voor zowel extern als intern en verschillende animatie activiteiten voor de internen. Maar op vast gestelde momenten is er ook vrije tijd onder begeleiding van de crew.

De volleybaltrainingen worden gegeven door verschillende goede trainers van over het hele land, gelegen in ons volleybalhart van Gimme-Waasland.

ACCOMODATIE

Van 16u15 - 17u15 geven sportieve kleuterjuffen lesjes motorische ontwikkeling en balvaardigheid. De kleuters krijgen 4 thema's per 14 dagen. Het laatste kwartiertje kunnen de kleuters allemaal samen genieten van een gevarieerde 'reis rond de wereld' in de turnhal.

VOLLEYBAL

Volleybal is natuurlijk waarom je met Volley4You op vakantie gaat! Wij dompelen je onder in de aspecten naast de volleybalhal zoals iedereen deze kent. Maar we geven vooral zo veel mogelijk volleybaltraining. Dit doen we met verschillende top trainers met vele jaren ervaring van over heel België. Deze trainers hebben allemaal de nodige licenties om jou naar een zo hoog mogelijk niveau te begeleiden. Vraag gerust eens naar hun volleybal ervaringen, bij verschillenden zal het wel tot over de landgrenzen gaan. 

De week wordt afgesloten met een gemixed volleybaltornooi!

Met 12 uur volleybal en verschillende andere toffe en leerrijke activiteiten hoef jij je geen enkel moment te vervelen!

ETEN

Ben je extern, neem dan je eigen lunch en snack mee. Vergeet je ook niet te voorzien van een herbruikbare drinkbus. In de sporthallen zijn er waterkraantjes waar je je flesje kan vullen.

Het volpension is inclusief als interne, wel zo gemakkelijk! Na een dag volleyballen is een goede voeding natuurlijk enorm belangrijk. Juist daarom voorzien wij iedere dag een heerlijk vers ontbijt, een goede boterhammenlunch een een gezonde avondmaaltijd. Uiteraard houden wij rekening met de vegetariër, de vleeseter en de veganist. Neem je wel je eigen herbruikbare bord, kom, bestek, beker en drinkbus mee? Na elke maaltijd doe jij je eigen afwas om met een verse lei aan de volgende te kunnen beginnen.

Heb je een speciaal dieet of specifieke allergieën, neem op voorhand even contact met ons op via katosnauwie@gmail.com. Wij kunnen dan de nodige maatregelen treffen.

ACTIVITEITEN

Ja hoor, na al die volleybaltrainingen heb jij nog energie ! We organiseren een eigen avondspel, gaan samen naar het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren, zorgen voor een muziekquiz met aansluitend een fuif in de danszaal aan de sporthal.

Alle bovenstaande activiteiten zijn inbegrepen in het pakket!

LOCATIE

Bazel is het oostelijke puntje in de neus van Oost-Vlaanderen tegen de grens van Antwerpen en het staat bekend als een van de mooiste dorpen in Vlaanderen. De sporthal ligt vlak tussen de Polders waar je een mooie wandeling kan doen vlak naast de schelde en het prachtige pittoreske dorpscentrum, met ons mooie park en Kasteel. Ideaal dus om even langer te blijven hangen bij het afzetten of oppikken van je kind.

VERVOER

Maandag 12 april kan je vanaf 9u30 inchecken in het volleybalkamp en is je volleybalstage begonnen. Donderdag 15 april sluiten we af na het gemixte tornooi.

 

Sporthal de Dulpop is heel makkelijk bereikbaar met de auto, E17 afrit Haasdonk of Kruibeke. 

Het adres van de sporthal:

De Dulpop

Beekdam 2

9150 Kruibeke

Naast de sporthal ligt een grote parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

DIT ZEGGEN DE ANDEREN

PRIJS

Het inschrijvingsbedrag bedraagt €40 voor kleuters. Was je kind vorig semester (september-december 2020) al deelnemer en mistte hij/zij door corona enkele lesjes, dan worden deze centjes overgezet t.e.m. februari 2021. Vanaf dan start het tweede del van de lesjes.

Uitgebreid volleybalprogramma

Extra sport-minded activiteiten zoals fysiek, psychologie, voeding en video

T-shirt Volley4You
Tijd van je leven!

Prijs pp €99

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Uitgebreid volleybalprogramma

Extra sport-minded activiteiten zoals fysiek, psychologie, voeding en video

Vier overnachtingen in bivak formule

Iedere dag ontbijt, lunch en avondeten

Vele toffe activiteiten zoals bezoek zwemparadijs, avondspel, muziekquiz en fuif
24/7 begeleiding

T-shirt Volley4You
Tijd van je leven!

Prijs pp €199

VOLLEY4YOU VZW | VOLLEYBALSTAGES EN -KAMPEN                                                   

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now