VOLLEY4YOU & CORONA

Eerst en vooral willen we graag stilstaan bij alle mensen die persoonlijk getroffen zijn door dit virus en ook aan iedereen die hard werkt aan het inperken van de consequenties en het verlenen van zorg aan de mensen in nood.

Vol goede moed kijken we uit naar de Zomerstage 2021 te Bütgenbach, we kunnen niet wachten om van start te gaan! Om meer te lezen over wat we doen op locatie en hoe we onze stage organiseren, lees je hieronder verder...

Hoe gaan wij in de praktijk om met het Corona virus?

Let's stay social! Alleen fysieke distancing.

Bescherm elkaar met een mondmasker waar verplicht. (bv. in de binnenruimtes)

Sanitair en materiaal worden schoongemaakt volgens de regels.

Slaapplaatsen worden dagelijks verlucht.

Extra hygiënische maatregelen bij het bereiden en serveren van het eten.

Geniet veilig van een welverdiende en langverwachte volleybalvakantie

Onze coronaverantwoordelijke ter plaatse in Ann Van Landeghem. Bij haar kun je steeds terecht met eventuele coronavragen. Ann is te bereiken via telefoon: 0477 51 25 24 of mail: ann.van.landeghem1@telenet.be

Voor de stage begint

Indien je symptomen hebt, neem dan contact op met je huisdokter. We herhalen nog even kort de symptomen: hoest, kortademigheid, koorts, spierpijn, vermoeidheid, verlies van geur- en smaakzin, verstopte neus, keelpijn en/of diarree. Hij of zij kan inschatten of de deelname aan de stage toegelaten wordt eventueel aan de hand van een PCR- of sneltest.

Tijdens de stage

Indien deze symptomen zich voordoen tijdens de activiteiten, dan zal Ann jullie als ouder bellen om je kind te komen afhalen. We vragen dan ook om direct met de huisarts contact op te nemen voor een PCR-test en ons op de hoogte te houden van het resultaat. 

Ann zal de jongeren van dezelfde bubbel briefen omtrent de te volgen stappen. Niet iedereen is immers automatisch hoog risico als we ons strikt aan de coronavoorschriften houden.

Blijf gezond, blijf op de hoogte!

Ons team is door de ervaringen van vorig jaar goed gewend om te werken in het 'nieuwe normaal'. We doen er alles aan om jou zorgeloos te laten genieten van onze stages! Blijf gezond, volg de instructies op en zorg voor je naasten.

Bij verdere vragen kan er uiteraard altijd contact worden opgenomen met onze coronaverantwoordelijke Ann Van Landeghem via telefoon: 0477 51 25 24 of mail: ann.van.landeghem1@telenet.be