1/6
1/6

VIRTUAL PAASSTAGE 2021

Bij jou thuis

Jeugd (10-18 jaar)

12 april 2021 - 15 april 2021

De online all-round volleybalstage in de Paasvakantie.

De leukste en meest all-round online volleybalstage in de Paasvakantie komt naar jou toe.
Schrijf je per twee in en breng je body back in shape. Je krijgt training van onze vaste trainers. Het stageprogramma houdt meer in dan volleybal alleen. Dagelijks dompelen we je onder in de wereld van een topvolleyballer.

IN HET KORT

PRIJS

€44 Virtual Paasstage

€33 Volley4You-box

Up-to-date volleybal- en fysieke training en informatie omtrent voeding, sportpsychologie en zelfs video-analyse.

PROGRAMMA

Volleybaltrainingen o.l.v. toptrainers.

VOLLEYBAL

FORMULE

Volley4You comes to you!

PAASSTAGE

Dit jaar brengen wij wegens de coronamaatregelen de Paasstage tot bij jou. Het volleybaluurtje per dag wordt aangevuld met een fysieke sessie en een psychologische-, video- of voedingssessie! Meer dan voldoende om je kind volleybal minded te kunnen ontwikkelen.

VOLLEYBAL

Volleybalfun is natuurlijk waarom je kiest voor Volley4You. Wij dompelen je onder in al de aspecten, dit jaar niet in de volleybalhal maar vrij buiten in je tuin. Zoals elk jaar werken we samen met onze vaste trainers. Zorg dat jij een muur, een bal en een laptop/tablet ter beschikking hebt, dan kunnen wij samen online aan de (topspin)slag gaan!

FYSIEK

Als volleyballer heb je niet enkel je volleybalskills nodig, maar is de kracht van je lichaam zeker ook belangrijk. Dagelijks bieden we 45min fysieke sessie, zoals jullie er alvast al eentje ervaren hebben in een vorige Paasstage. In deze formule mogen jullie toppers verwachten zoals Nick FORZA, Ansje ART, Stijn B-Fit en Kato V4Y.

VOEDING

Weet jij hoe belangrijk voeding is in je dagdagelijkse sportleven? Samen met Jutta Van de Vyver doen we een kookworkshop voor een lekkere en gezonde snack tijdens je sportprestatie.

PSYCHOLOGIE

Ben jij graag de kapitein? Weet jij wel wat het kapitein zijn betekent? Niels KU Leuven, kent al de talenten van een kapitein door en door! Volg jij ook graag deze sessie bij ons?!

INTERVIEW

Twee oud-V4Y-topspelers gaan samen in gesprek over hun evolutie naar de top en hun hoe zij stap voor stap blijven doorzetten om hun droom te bereiken. Durf jij ook je vraag af te vuren?

SCOUTING

Last but not least en misschien niet zichtbaar voor de jonge speler en zijn ouder, maar iedere speler heeft zijn taak en iedere speler scoort zijn punten. Samen vormen we een team en samen spelen we voor winst.

DIT ZEGGEN DE ANDEREN

Ik vond het zo'n leerrijke en ook super plezante stage. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt en op het einde van de stage is er een super leuk tornooi met iedereen.

ANOUK VERSTUYFT

15 jaar

Ik vind het super leuk omdat je veel bijleert. Je leert meisjes kennen van andere ploegen en dan is het super om elkaar terug te zien op de wedstrijden.

FIEBE DE BELEYR

11 jaar

Het is zo'n leerrijke stage. Super leuk is dat je naast het volleyballen ook andere leuke activiteiten doet.

JURRE LAMBERT

13 jaar

PRIJS

ONLINE FORMULE

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Dagelijks 1u volleybaltraining o.l.v. onze vaste trainers

Dagelijks 45min fysiek/core

Dagelijkse afwisseling tussen: voeding, psychologie, interview en scouting

€44/pp

VOLLEY4YOU BOX

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Volley4You T-Shirt

Volley4You mondmasker

Volley4You armbandje

Volley4You paasverrassing

Thera oefenband

€33/pp

VOLLEY4YOU VZW | VOLLEYBALSTAGES EN -KAMPEN                                                   

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now