BALVAARDIGHEID KRUIBEKE

DONDERDAGNAMIDDAG

CORONAPROOF

Vanaf 1 oktober 2020 starten we weer op!

Dit jaar houden we rekening met de coronamaatregelingen. Er zullen twee bubbels zijn: eentje voor de kleuters en eentje voor het lager.

Iedere donderdagavond worden er in Sporthal De Dulpop te Bazel lesjes motorische ontwikkeling, balvaardigheid en volleybal georganiseerd. De cursus bestaat uit 13 lesjes tussen september en december en 13-tal tussen januari en mei.

Tijdens de 2de cursus krijgen alle kinderen een volleybalschool T-shirt, de kleuters de witte, het lagere de gekleurde T-shirt gekoppeld aan de testresultaten.

KLEUTERS

Iedere donderdagavond van 16u15 – 17u15 worden er in Sporthal De Dulpop te Bazel lesjes motorische ontwikkeling en balvaardigheid georganiseerd voor de kleuters. 4 sportieve kleuterjuffen geven de jonkies vanaf de 1ste kleuterklas een suppertoffe bewegingsles.

De kleuters krijgen 4 thema's per 14 dagen. Elk laatste kwartier genieten de kleuters allemaal samen van de gevarieerde bewegingsomloop in de turnzaal.

Het inschrijvingsbedrag bedraagt €40. Was je vorig jaar al deelnemer en miste je door de corona de laatste lesjes van de reeks, dan geniet je nu van een reductie van €10.

 

Juf Nathalie – sportieve kleuterjuf

Juf Cindy – master Lichamelijke Opvoeding

Juf Thaïsa – sportieve kleuterjuf en volleybalster

Juf Kato – master Lichamelijke Opvoeding en ex-topvolleybalster

 

LAGER ONDERWIJS

 

Kinderen uit het lagere oefenen balvaardigheid van 16u15 tot 17u30. Volgens de leeftijdsgroep varieert de intensiteit waar specifiek aan volleybal gewerkt wordt.

Het lager onderwijs wordt in 2 à 3 groepen ingedeeld afhankelijk van het aantal deelnemers.

Gedurende het ganse jaar worden er verschillende testjes afgenomen die de algemene sportiviteit van het kind in schaal brengen t.o.v. hun leeftijdsgenootjes. Deze testjes meten de balvaardigheid, de fysieke vaardigheden, de coördinatievaardigheden en een klein deeltje volleybalvaardigheid.

Afhankelijk van de leeftijd krijgen zij een gekleurde T-shirt en hun balsportrapport. Het eerste leerjaar gaat voor geel, daarna komt groen, blauw, rood en heel uitzonderlijk paars.

Het inschrijvingsbedrag bedraagt €45. Was je vorig jaar al deelnemer en miste je door de corona de laatste lesjes van de reeks, dan geniet je nu van een reductie van €10.

Meester Mark - gepensioneerd leerkracht Lager Onderwijs (1ste leerjaar) en ex-volleyballer 

Meester Jeroen - bachelor Lichamelijke Opvoeding

Juf Freya - bachelor Lichamelijke Opvoeding en ex-volleybalster 

Juf Sophie - leerkracht Lager Onderwijs en volleybalster

Bereid je alvast voor met behulp van onderstaande video !

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now