top of page

BEWEGINGSSCHOOL

Icon_place.png

Den Dulpop, Kruibeke

Icon_kids.png

Kinderen (3 - 9 jaar)

Icon_agenda.png

september - december

januari - mei

De motorische ontwikkeling voor jouw kind!

Is jouw kind speels en actief en klaar voor de ideale motorische ontwikkeling? Elke week een uurtje les met de vriendjes en vriendinnetjes die allemaal samen hun kleine lichaampjes leren kennen. De motorische lesjes met bal in de sporthal worden aangevuld met een 'reis rond de wereld' in de grote turnhal, waar op een veilige manier het kind zichzelf kan en mag ontplooien. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door kleuterjuffen en verschillende leerkrachten Lichamelijke Opvoeding. 

Let's play all together!

IN HET KORT

Icon_home.png

FORMULE

13 lesjes in het 1e en 2e semester.

icon_euro.png

PRIJS

€47 (kleuters) - €50 (lagere school)

Icon_team.png

TEAM

Les van sportieve kleuterjuffen en leerkrachten L.O.

Motorische lesjes met bal in de sporthal worden afgewisseld met een 'reis rond de wereld' in de turnhal waar het kind zichzelf kan en mag ontplooien.

Icon_kids.png

PROGRAMMA 

Icon_kids.png

BEWEGINGSSCHOOL

De lesjes
Het team

Elke donderdagnamiddag ontwaken er zich heel wat spelende kinderen in de Sporthal te Bazel (Kruibeke). Ze lopen, springen, gooien, vangen, klauteren en roepen. We ondersteunen de kinderen door middel van beweging, de gezondheid en menselijke ontplooiing van het kind te bevorderen en hun voor te bereiden op een eventuele doorstroming naar een sportspecifieke opleiding en misschien wel naar de volleybalsport.

Icon_volleyball.jpg.png

LESJES

Kleuters
Lager

Van 16u15 - 17u15 geven sportieve kleuterjuffen lesjes motorische ontwikkeling en balvaardigheid. De kleuters krijgen 4 thema's per 14 dagen. Het laatste kwartiertje kunnen de kleuters allemaal samen genieten van een gevarieerde 'reis rond de wereld' in de turnhal.

DIT ZEGGEN DE ANDEREN

Het is echt super hoe de begeleiding dit elke week terug doet en hoe fijn de kindjes dit vinden.

PAPA VAN ONA & ENORA TIEBOS

7 & 9 jaar

Icon_kids.png

PRIJS

Het inschrijvingsbedrag voor het tweede deel van de lesjes (januari t.e.m. mei) bedraagt €47 voor kleuters. De start is donderdag 11 januari 2024.

Het inschrijvingsbedrag voor het eerst deel van de lesjes (september t.e.m. december) bedraagt €50 voor kinderen uit de langere school. De start is 11 januari 2024.

bottom of page