1/6
1/6

BEWEGINGSSCHOOL

Icon_place.png

Den Dulpop, Kruibeke

Icon_kids.png

Kinderen (3-12 jaar)

Icon_agenda.png

september - december

januari - mei

De motorische ontwikkeling voor jouw kind!

Is jouw kind speels en actief en klaar voor de ideale motorische ontwikkeling? Elke week een uurtje les met de vriendjes en vriendinnetjes die allemaal samen hun kleine lichaampjes leren kennen. De motorische lesjes met bal in de sporthal worden aangevuld met een 'reis rond de wereld' in de grote turnhal, waar op een veilige manier het kind zichzelf kan en mag ontplooien. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door kleuterjuffen en verschillende leerkrachten Lichamelijke Opvoeding. 

Let's play all together!

IN HET KORT

Icon_home.png

FORMULE

13 lesjes in het 1e en 2e semester.

icon_euro.png

PRIJS

€47 (kleuters) - €50 (lagere school)

TEAM

Les van sportieve kleuterjuffen en leerkrachten L.O.

Motorische lesjes met bal in de sporthal worden afgewisseld met een 'reis rond de wereld' in de turnhal waar het kind zichzelf kan en mag ontplooien.

PROGRAMMA 

BEWEGINGSSCHOOL

Elke donderdagnamiddag ontwaken er zich heel wat spelende kinderen in de Sporthal te Bazel (Kruibeke). Ze lopen, springen, gooien, vangen, klauteren en roepen. We ondersteunen de kinderen door middel van beweging, de gezondheid en menselijke ontplooiing van het kind te bevorderen en hun voor te bereiden op een eventuele doorstroming naar een sportspecifieke opleiding en misschien wel naar de volleybalsport.

LESJES

Van 16u15 - 17u15 geven sportieve kleuterjuffen lesjes motorische ontwikkeling en balvaardigheid. De kleuters krijgen 4 thema's per 14 dagen. Het laatste kwartiertje kunnen de kleuters allemaal samen genieten van een gevarieerde 'reis rond de wereld' in de turnhal.

DIT ZEGGEN DE ANDEREN

Het is echt super hoe de begeleiding dit elke week terug doet en hoe fijn de kindjes dit vinden.

PAPA VAN ONA & ENORA TIEBOS

7 & 9 jaar

PRIJS

Het inschrijvingsbedrag bedraagt €40 voor kleuters. Was je kind vorig semester (september-december 2020) al deelnemer en mistte hij/zij door corona enkele lesjes, dan worden deze centjes overgezet t.e.m. februari 2021. Vanaf dan start het tweede del van de lesjes.