top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Vragen stellen kan natuurlijk geen kwaad. Wij vinden het belangrijk om altijd beschikbaar te staan om jullie verder te helpen. Om ervoor te zorgen dat enkele veelgestelde vragen toch al eens aan bod komen op de website, kan je deze hier terugvinden. Indien je vraag hier niet tussen staat, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via Facebook, Instagram, mail, ...

Kan mijn kind later dan de eerste startdatum nog instappen in de wekelijkse lesjes?

Natuurlijk, dit vormt geen enkel probleem! De prijs wordt bij inschrijving herrekend met een vermindering van €2 per lesje dat reeds gepasseerd is.

Kan ik een teruggave krijgen van mijn ziekenfonds bij deelname aan een stage?

Dit kan zeker. De ingevulde formulieren voor jouw ziekenfonds worden automatisch na de stage via mail doorgestuurd.  Je moet enkel je eigen gegevens nog invullen. Daarna kan je met deze formulieren een teruggave aanvragen. Om de administratie vlot te laten verlopen, is het wel belangrijk zeker bij het inschrijvingsformulier mee te geven bij welk ziekenfonds je aangesloten bent!

Kan ik een formulier belastingsvermindering krijgen voor deelname aan vrijetijdsactiviteiten voor kinderen jonger dan 12 jaar?

Neen, dit is niet mogelijk.  Volley4You is een vzw en is niet aangesloten bij een nationale federatie.

bottom of page