1/7
1/7

ZOMERSTAGE BÜTGENBACH

Icon_place.png

Wörriken, Bütgenbach

Icon_kids.png

Jeugd (10-18 jaar)

Icon_agenda.png

31 juli 2022 - 5 augustus 2022

De ideale voorbereiding op het

nieuwe volleybalseizoen!

Zin in een week vol spel, fun & super veel volleybal? Dan is deze zomerstage iets voor jou! Niks is zo fijn om samen met je volleybalvrienden in slaap te vallen na een dagje vol trainingen en geweldige animatie. Ons trainerscorps staat klaar om samen met de groep het beste uit zichzelf te halen. Kom je dus alleen of met teamgenoten, iedereen zal binnen no time als één grote vriendengroep de week beleven!

IN HET KORT

Icon_home.png

ACCOMODATIE

Worriken Bütgenbach

Vol pension - restaurant Marco Polo.

ETEN

Icon_food.png

Volleybaltrainingen o.l.v. toptrainers.

VOLLEYBAL

Icon_volleyball.jpg.png

Goede balans tussen begeleiding en vrijheid met een begeleiding van toptrainers en animatoren.

TEAM

Nevensportactiviteiten zoals kayak, SUP, boogschieten en een super animatieteam.

Icon_fun.png

ANIMATIE

icon_euro.png

PRIJS

€393 (all-in)

ZOMERSTAGE

De zomerstage van Volley4You gaat door aan het mooie meer van Bütgenbach, helemaal aan de andere kant van het land. Het domein Wörriken heeft meerdere sporthallen, een eigen restaurant, een zwembad, activiteiten op het water en, zeker niet onbelangrijk, een echt strand. Vakantiegevoel gegarandeerd dus! Alle deelnemers zijn intern en krijgen naast minstens 4 uur volleybaltraining per dag ook de kans om van nieuwe sporten te proeven en een hechte vriendengroep te worden. Overdag en 's avonds is er een uitgebreid animatieprogramma voorzien. De zomerstage is dus, naast een ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen, veel meer dan enkel maar volleybal!

Icon_home.png

ACCOMMODATIE

Het domein in Bütgenbach biedt alle mogelijke accommodatie voor een geslaagde stage. De deelnemers slapen in verschillende vakantiehuisjes die allemaal vlakbij elkaar staan. Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn dus nooit ver weg! De sporthallen bevinden zich op wandelafstand, net als het strand.

VOLLEYBAL

Zoals eerder gezegd draait de zomerstage van Volley4You om veel meer dan volleybal alleen. Toch blijft volleybal, in al zijn vormen, natuurlijk het belangrijkste aspect aan het kamp in Bütgenbach. Wij proberen minstens 4 uur volleybal per dag te voorzien voor alle deelnemers. Gewone zaaltrainingen worden hierbij afgewisseld met specifieke trainingen op een bepaald spelonderdeel, beachvolleybal en tornooitjes. De deelnemers kunnen zich dus volledig geven in hun favoriete sport.

ETEN

Het eten van alle deelnemers wordt verzorgd door de het restaurant Marco Polo. Hierbij zit iedereen gezellig samen aan grote tafels in de gemeenschappelijke eetruimte van het domein. De koks van het restaurant proberen altijd een gevarieerde maaltijd te voorzien. Vermits we uiteindelijk nog altijd op een sportstage zijn, zit hier natuurlijk ook af en toe een gezonde saladbar tussen.

 

Uiteraard kan je op voorhand doorgeven als je vegetariër of veganist bent, hier houden ze in de keuken zeker rekening mee! Moest je speciale voorkeuren of specifieke allergieën hebben, laat het gerust op voorhand weten zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen.

Icon_fun.png

ACTIVITEITEN

Zoals altijd draait het op onze stages rond veel meer dan volleybal alleen! Overdag is er een heel animatieprogramma waarbij iedereen elkaar nog beter kan leren kennen. Ook omnisport komt aan bod. Hierbij leer je kajakken, boogschieten, stand-up paddle, en misschien nog zoveel meer! Na het avondeten is er een heel avondprogramma met het animatieteam. Kennismakingsspelen, een spetterende muziekquiz, een afsluitende fuif, ... Verveling zal zeker geen kans krijgen

Icon_place.png

LOCATIE

Bütgenbach, helemaal in het oosten van het land, is vooral bekend omwille van het meer en laat dat net de schitterende locatie zijn voor onze zomerstage. Door deze locatie, en onze goede reputatie natuurlijk, komen er vaak ook Franstalige volleyballers en volleybalsters. Een ideale kans dus om op een heel leuke manier je Franse kennis wat bij te schaven!

Icon_car.png

VERVOER

Bütgenbach ligt natuurlijk niet bij de deur, voor de meesten is dit een relatief lange rit. Om de stage al een beetje vroeger te starten en deze rit extra aangenaam te maken, bieden wij georganiseerd busvervoer aan. Op verschillende goedgekozen plaatsen doorheen Vlaanderen, kunnen de deelnemers opstappen (bij de heenrit) of afstappen (bij de terugrit). Voor meer informatie en de prijs van dit vervoer, neem je best contact op met katosnauwie@gmail.com.

Als je graag zoon- of docterlief zelf afzet in Bütgenbach, is dit natuurlijk ook mogelijk! Aan de ingang van het domein is er een grote parking waarop je je auto gratis kan parkeren en kan helpen met in- en uitladen.

Het adres van het Wörriken-domein:

Sport- und Freizeitzentrum Worriken

Worriken 9

4750 Bütgenbach

DIT ZEGGEN DE ANDEREN

Elk jaar is Bütgenbach het hoogtepunt van mijn zomer. The perfect match tussen vrienden en volleybal.

MILA WIELANDT

Mila.jpg

16    jaar

Bütgenbach is een van de leukste weken van ’t jaar door de volleybal, vrienden en goede sfeer :)

MARIE VAN ROEYEN

16   jaar

icon_euro 02.png

PRIJS

Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png

€393/pp

Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Vol pension (ontbijt, middag- en avondmaal).

Slaapgelegenheid in goed verzorgde vakantiehuisjes.

Uitgebreid volleybalprogramma (trainingen, beachvolleybal, tornooi, ...).

Begeleide omnisportactiviteiten.

Volledig uitgewerkt animatieprogramma met ervaren animatoren

Toegang tot het strand tijdens de hele stage

24/7 begeleiding
T-shirt Volley4You

Een hele groep nieuwe vrienden en vriendinnen.

Tijd van je leven!

Icon_vink.png
Icon_vink.png

MOGELIJKE EXTRA'S (niet inbegrepen)

Supercoole Volley4You-sweater

Busvervoer (heen en/of terug)