top of page

ELITE SUMMER CAMP

NEDERLANDS

Campus of ISB, Watermael-Boitsfort

Icon_kids.png

Jeugd-top  (14-18 jaar)

Icon_agenda.png

8 juli 2024 - 12 juli 2024

Elite volleybalkamp o.l.v. NCAA-coaching

Iets nieuw! Een unieke kans... om jou te laten begeleiden door Volley4You & NCAA-coaching (National Collegiate Athletic Association) Een unieke kans... om naast volleybal ook te worden werken aan voeding, kracht en conditie. Een unieke kans... om te concurreren en zich te meten met andere internationale topatleten.

IN HET KORT

Icon_home.png

ACCOMODATIE

Campus of ISB, Watermael-Boitsfort

VOLLEYBAL

Volleybaltrainingen o.l.v. top-Volley4You-trainers.

Icon_volleyball.jpg.png

Leuke samenwerking tussen Volley4You, de International School of Brussels en de NCAA-coaches.

Icon_team.png

TEAM

Luch voorzien door het restaurant van de school.

ETEN

Icon_food.png

NEVENACTIVITEITEN

Nevensportactiviteiten met de nadruk op topsport nl. voeding, kracht & conditie.

Icon_fun.png
icon_euro.png

PRIJS

€245 (all-in)

Icon_kids.png

ELITE SUMMER CAMP

De stage

De 'ELITE SUMMER CAMP' gaat door in de International Schoof of Brussels, een private school opgestart in 1951 waar momenteel meer dan 1300 leerlingen studeren, afkomstig uit 69 landen. De 4 uur volleybal per dag wordt aangevuld met een voedingssessie, krachtsessie, conditiesessie en mentale sessie dit o.l.v. de NCAA-coaching. Ideaal om je eens onder te dompelen in de internationale sportwereld.

Icon_volleyball.jpg.png

VOLLEYBAL

Het 'ELITE SPORT CAMP' is een sportkamp dat wordt georganiseerd voor verschillende sporten o.a. amarican football, football en basketball. Jij schrijft je natuurlijk in voor het volleybalkamp. Volley4You zorgt voor trainingen op niveau waar alle aspecten van volleybal aan bot komen: je zal zowel technisch, taktisch als ook metaal begeleid worden op het door onze top-Volley4You-trainers.

Icon_food.png

ETEN

's Middags wordt er een gezonde maaltijd voorzien door het restaurant aanwezig op de campus. Uiteraard kan je op voorhand doorgeven als je vegetariër of veganist bent, hier houden ze in de keuken zeker rekening mee! Moest je speciale voorkeuren of specifieke allergieën hebben, laat het gerust op voorhand weten zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen.

Je sport natuurlijk een hele dag door, dus vergeet niet om zelf een snackje te voorzien. Zo kan jij de ganse dag door knallen!

Icon_fun.png

ACTIVITEITEN

Zoals altijd draait het op onze stages rond veel meer dan volleybal alleen! In de voor- en in de namiddag staat er een volleybaltraining van 2 uur op het programma. Tussen deze trainingen door wordt er van ISB uit een fysieke-, mentale- en ook voedingssessie van internationaal niveau voorzien.

Icon_place.png

LOCATIE

De International School of Brussel ligt in het noord-zuiden van Brussel, in een prachtige groene omgeving. De school beschikt over 4 volleybalvelden, een fitness centrum en verschillende multifunctionele ruimtes. Daarbovenop beschikken ze over 2 outdoor voetbalvelden, een atletiekpiste en de mogelijkheid om in het bos te trekken. De campus beschikt over een security team en deze zijn zeer voorzichtig omtrent de veiligheid.

Icon_car.png

VERVOER

Nog aan te vullen.

Ontwerp zonder titel (4).png

WAAROM ELITE ?

Dit kamp is bedoeld voor de meest elite studentsporters in elk van de vier gekozen sporten. We zijn echt op zoek naar de beste atleten tussen de 14 en 18 jaar uit België en heel Europa. Dit kamp is bedoeld voor volleyballers die echt een volgende stap in hun sportcarrière willen zetten.

 

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen aan dit ELITE CAMP. 

  • Je wordt door een van de coaches uitgenodigd en ontvangt een GOLDEN TICKET.

  • Je bent er zelf van overtuigd dat je kan deelnemen aan deze ELITE EDITIE en doet je aanvraag via de Google Docs.

icon_euro 02.png

PRIJS

€245/pp

Icon_vink.png
Icon_vink.png
Icon_vink.png

INBEGREPEN IN DE PRIJS

Uitgebreid highlevel volleybalprogramma

Extra sport-minded activiteiten zoals fysiek, psychologie, voeding o.l.v. NCAA-coaching

Warme, gezonde lunch voorzien door het ISB-restaurant
T-shirt 'Elite Summer Camp'

Icon_vink.png
bottom of page